Παραθαλάσσιο Ξενοδοχείο στα Χανιά, Αλμυρίδα, Κρήτη - Blazis House

Το Ξενοδοχείο μας

Ψάχνετε ξενοδοχείο για χαλαρωτικές διακοπές στο διάσημο νησί της Κρήτης; Blazis House, το όμορφο ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Χανιά θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές διαμονής, εξαιτίας της βολικής του τοποθεσίας (απέχουν μόνο 150 μέτρα μακριά από τη θάλασσα). Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, σε άριστη κατάσταση και με υπηρεσίες όπως η όμορφη μας πισίνα που είναι 50 τετραγωνικών μέτρων.

Διαμονή στην Αλμυρίδα

Ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για διαμονή στα Χανιά και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό της Αλμυρίδας, το ξενοδοχείο Blazis House είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ρομαντική ατμόσφαιρα και με τη δυνατότητα εξερεύνησης όλου του νησιού της Κρήτης.

Αλμυρίδα

H Αλμυρίδα είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βορειοδυτική ακτή της Κρήτης σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από τα Χανιά. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να μείνουν κοντά στην πόλη των Χανίων και να εξερευνήσουν το νησί με αφετηρία αυτό το όμορφο χωριό. Η ομώνυμη παραλία, Αλμυρίδα, με τα ρηχά νερά της είναι ιδανική τόσο για οικογένειες με μικρά παιδιά όσο και για ζευγάρια και παρέες φίλων καθώς ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ όπως windsurfing.