Καλωσήρθατε!

Ψάχνετε ξενοδοχείο για χαλαρωτικές διακοπές στο διάσημο νησί της Κρήτης; Blazis House, το όμορφο ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Χανιά θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές διαμονής, εξαιτίας της βολικής του τοποθεσίας (απέχουν μόνο 150 μέτρα μακριά από τη θάλασσα). Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, σε άριστη κατάσταση και με υπηρεσίες όπως η όμορφη μας πισίνα που είναι 50 τετραγωνικών μέτρων.

Διαμονή

Ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για διαμονή στα Χανιά και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό της Αλμυρίδας, το ξενοδοχείο Blazis House είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ρομαντική ατμόσφαιρα και με τη δυνατότητα εξερεύνησης όλου του νησιού της Κρήτης.

Υπηρεσίες

Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, σύγχρονα, με παραδοσιακά έπιπλα και έχουν κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια. Ο περιβάλλον χώρος είναι όμορφα διαμορφωμένος με μεγάλο χώρο για parking και παρτέρια με φυτά και δέντρα. Το ξενοδοχείο μας προσφέρει ιδανική διαμονή και άνεση σε οικογένειες, ζευγάρια και παρέες φίλων.

Αλμυρίδα

H Αλμυρίδα είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό στην βορειοδυτική ακτή της Κρήτης σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων απο τα Χανιά. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να μείνουν κοντά στην πόλη των Χανίων και να εξερευνήσουν το νησί με αφετηρία αυτό το όμορφο χωριό.

Το νησί της Κρήτης

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάσας και το πέμπτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Η πρωτεύουσα του νησιού είναι το Ηράκλειο και οι υπόλοιπες διάσημες πόλεις του είναι τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι. Το νησί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πλούσια μυθολογία των αρχαίων Ελλήνων Θεών και τον Μινωικό πολιτισμό.